Brother

Brother har gennem årene opnået status som et af de populæreste mærker inden for printere og printerpatroner og ikke uden grund. Hos MinPrinter.dk leverer vi kun højkvalitets printerpatroner fra G&G, som leverer printerudskrifter fuldt på højde med de originale printerpatroner og endda med mere indhold, så du kan udskrive endnu flere sider end med de dyrere originale patroner.
Brother blev grundlagt i Japan, men i dag sælges printerne og printerpatronerne i hele verden, især fordi både Brother printere som Brother printerpatroner fås til konkurrencedygtige priser.

Varenr.ProduktnavnBeskrivelseLagerPris

Det er over 100 år siden, at Brother blev grundlagt i Nagoya i Japan, men først i 1958 gjorde Brother sit indtog i Europa, først i Irland og siden i de nordiske lande. Det var oprindelig blandt andet motorcykler og symaskiner, som Brother var kendt for, men gennem årene blev virksomheden desuden specialister i udviklingen af printere, printerpatroner og computere. Det var for eksempel Brother, der i starten af 1970’erne fremstillede verdens første dot matrix printer. I slutningen af 80’erne producerede Brother den allerførste laserprinter, og omkring ti år efter sendte Brother sin første multifunktionelle laserprinter på markedet, som bruger Brother toner. Printer, fax, scanner og telefon var nu samlet i samme produkt. Snart kom også den multifunktionelle blækprinter, og markedet for printerpatroner med såvel Brother blækpatroner som tonerpulver fik hermed nyt potentiale. Brothers nordiske filial åbnede i Danmark i 2011, og ud over det danske hovedkontor ligger der også afdelinger i resten af Norden. MinPrinter.dk har siden 1. september 2004 forhandlet printerpatroner til alle Brothers printere. Det er vores mål at være markedets billigste forhandler af kompatible Brother printerpatroner, der er en væsentligt billigere end de originale printerpatroner. Du kan dog trygt købe de kompatible printerpatroner, da de stadig printer i høj kvalitet. Og så sparer du ofte op til 1/3 af prisen på de kompatible printerpatroner. Brother har altid fremstillet printere og printerpatroner i bedste kvalitet, og det skyldes især virksomhedens mangeårige erfaring og altid omstillingsparate strategi. Lige siden virksomheden for cirka 100 år siden blev grundlagt, har Brother udviklet sig med rivende hast, og de europæiske forbrugere har for længst taget mærket til sig. Derfor ser vi mange kunder hos MinPrinter.dk, der efterspørger printerpatroner til Brothers printere, og heldigvis er vi i stand til at efterkomme vores kunders ønsker. Det er et mærke, vi ikke tøver med at anbefale vores kunder, da Brothers printere og printerpatroner både er billige og af meget høj kvalitet.