G&G pingviner

G&G PINGVINERNE

Din garanti for god kvalitet!

Blækpatroner og lasertonere

Blækpatroner & lasertonere fra G&G

Vores blækpatroner og lasertonere fra G&G til HP, Brother, EpsonCanon er af højeste kvalitet og som udgangspunkt nyproducerede. G&G blev grundlagt i 2000 og er i dag verdens fjerde største laserprinter producent og verdens største producent af blækpatroner og tonere. G&G producerer blækpatroner og tonere til næsten 100% af samtlige printere i en kompatibel udgave. G&G findes i over 150 lande og regioner og beskæftiger ca. 18.000 personer på verdensplan hvoraf ca. 20% er udvikling.

Blækpatroner

Hos MinPrinter.dk forhandler vi både kompatible blækpatroner fra G&G bl.a. til BrotherCanonEpsonHP, DellLexmark. Så uanset om du mangler en enkelt blækpatron eller du har brug for både sort og farve blækpatroner, så bestil blækpatroner i dag og få dem leveret hurtigt i pakkeshop i nærheden af din bopæl.

Lasertonere

Vi forhandler G&G kompatible lasertoner til næsten alle laserprintere. De er billigere end originale tonere fra CanonHPBrother og andre producenter af laserprintere. Kvaliteten er fuldt på højde med de originale og der er mange penge at spare i forhold til de originale printertonere fra bl.a. Lexmark, Samsung, Epson og andre printermærker. MinPrinter.dk har prisgaranti på ALLE G&G kompatible blækpatroner og lasertonere. Find din printer i shoppens produkter og med få klik er dine laserpatroner på vej til dig – billigt, nemt og hurtigt.

Miljø

De fleste G&G kompatible blækpatroner og lasertonere er nyproducerede af genbrugsplast, ligesom indpakningen er produceret af genbrugspapir og pap.
Kvaliteten er fuldt på højde med de originale printertonere og blækpatroner, der er er mange penge at spare ved at købe kompatible blækpatroner og lasertonere.
MinPrinter.dk leverer miljøvenlige blæk- og printerpatroner fra G&G til din printer – hurtigt, nemt og billigt.